zozo1377 Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Cześć, Poszukuje roweru przełajowego, obecnie mam szosę niestety (aktualnie) poruszam się po mieście więc od ścieżek i krawężników nie mam ucieczki, pozostaje nowy sprzęt Celuje w przełaj, sporo przeglądam i wpadł mi w oko : Bianchi Zurigo na Sram Apex i tarczach ( 4 tys) lub bez tarcz (3,5 tyś). Pytanie czy warto, i czy nie jest to spora dopłąta za markę? A opini o rowerze jak na lekarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Moim zdaniem to brałbym z tarczami. Osprzęt SRAM to dobra marka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozo1377 Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Sprzedawca twierdzi, że 500zł warte dopłaty. No dobra, a w tej cenie może da się coś lepszego ?. Tylko ten mi się podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorota57 Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Ja obecnie mam rower za 6200zł i kupiłem taki który mi się podobał i z racji z czego zbudowany, jakie komponenty. Ja mam 63lata także mogę realizować to o czym marzyłem. Jeżeli masz środki to nie zwlekaj. Nic tak nie cieszy jak realizacja marzeń. Targuj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozo1377 Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Marzenie to szosa Bianchi, ale ten przełaj też jest świetny, osprzęt dobry (sztyca na karbonie by mogła być ). A wezmę tego, Btwina też miałem, pisali że w tej cenie to mam najlepszy stosunek cena/jakość - a rower się po 6 miesiącach rozleciał... Jade po Tego. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.