aleksander_6 Napisano 12 Kwietnia 2018 Napisano 12 Kwietnia 2018 Cześć, w związku z tym, że nie orientuje się za bardzo w temacie rowerów postanowiłem zapytać Was o zdanie. Boję się, że jeśli pójdę do sklepu zostanę naciągnięty na taki model jaki aktualnie chcą sprzedać. Poszukuje roweru dla siebie do jazdy 2/3 razy w tygodniu (najczęściej miasto ale również wycieczki po nieasfaltowych drogach, bez żadnych dużych obciążeń czy udziwnień). Moim kłopotem jest wzrost i waga: 2 metry i 130 kg. Prosiłbym was o pomoc w doborze rodzaju i poleceniu dobrego roweru. Bo od czytania różnych forum już sie pogubiłem i nie wiem nawet jaki rodzaj bedzie najlepszy. Cena 1500 -/+ 200 zł. Proszę wybaczyć mi lekką ignorancję, jednak wiem że nikt inny niż Wy nie ma tak dużej wiedzy. Pozdrawiam
SoloTM Napisano 12 Kwietnia 2018 Napisano 12 Kwietnia 2018 http://allegro.pl/kross-trans-siberian-bardzo-zadbany-i7286639494.html#thumb/8 27 biegów, widać, że w bdb stanie, jeśli nie za mały to brać śmiało. Siodło do góry ( teraz widać, że jest najniżej, kierownica jeszcze w górę, można regulowac kąt ) Rama 23 cale ( XL )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.