kregiel Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witam, Zastanawiam się nad zakupem nowych okularów, gdyż moje wysłużone Accent Stingray powoli dogorywają. Przeglądając sklepy z okularami zauważyłem dość duży wybór fotochromów. Ciekawy jestem na ile sprawdzają się w praktyce porównując do okularów ze szkłami wymiennymi. Głównie jeżdżę po terenie zróżnicowanym - las/szosa na rowerze MTB. Przede wszystkim ważne jest dla mnie by nowe okulary sprawdzały się w każdych warunkach pogodowych. Obecnie mam 3 pary szkieł na słoneczne, pochmurne i nocne warunki. Czy jest szansa że fotochromy również będą dawały radę w takich warunkach? Jeśli nie, to czy są fotochromy z wymiennymi szkłami? Proszę podzielcie się waszym doświadczeniem i opinią Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 https://www.forumrowerowe.org/topic/225974-okulary-fotochrom/ Leń jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Teraz, michuuu napisał: https://www.forumrowerowe.org/topic/225974-okulary-fotochrom/ Leń jesteś. Chyba ty Przez 3 lata zdążyło wyjść wiele nowych technologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Pierwszy link jest świeżutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 W nim autor tematu przesiada się z korekcyjnych na fotochromy, a nie z rowerowych na rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Co za różnica? "Po kilku latach noszenie tylko i wyłącznie okularów korekcyjnych, znowu zacząłem używać soczewek, w związku z tym poszukuję okularów fotochromatycznych na rower. " Temat przeglądałem, polecone jest kilka dobrych modeli, także nie ma sensu powtarzać. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.