Prox Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Poszukuję nowego roweru dla siebie. Mam kilka wymagań, chciałbym załatwić to przez Allegro Moje wymagania: - Rama: 21-22" (194cm wzrostu) - Napęd 9x2 / 9x3, ale inne też rozważę - Hamulce hydrauliczne - Widelec z blokadą (coś typu RockShox 30) - Mocna tylna piasta (95kg wagi here) - Fajnie, jak byłoby mocowanie na bagażnik Rozważę też inne propozycje. Nie chciałbym wydać więcej, niż 2 500zł za używany rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EndrjuuPL Napisano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 (edytowane) WItam Mam do sprzedania ramę author traction rozmiar 23 cale Respect Series. Rama czarna w stanie bardzo dobrym. Nie powyginana, wlaściwie to nigdy nawet gleby nie zaliczyła. gratis sztyca i suport do deore. Rama pod koła 26 cali. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez EndrjuuPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi