Marcin8433 Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Witam Urwałem to pokrętło do blokowania amortyzatora na kierownicy i jest cały czas zablokowany, ten do odblokowania cały czas jest ale jak nim ruszam to nie odblokowywuje amortyzatora jest to sr suntour xcr, wiem ,że trzeba wymienić manetkę ale czy da się na razie jakoś odblokować ten amortyzator? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Spuść linkę i się odblokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin8433 Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 tylko ze jak próbuję linke wyjąć to się kręci sprężynka jakaś cały czas i sie nie wyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Masz pokrywę na której pisze RSLO. Po boku masz taką mini dziurkę do której wsadzasz mini imbus i ją luzujesz a linkę wyciagasz. I po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin8433 Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Ok tylko że jak kręcę tam to ja nie czuje nic jakbym coś luzował, tylko plastik wokół tego niscze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 A czym kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin8433 Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 no imbusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Może zrób zdjęcie tego miejsca gdzie kręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin8433 Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Już zrobiłem jednak, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi