Skocz do zawartości

[Rower składany] szukam dobrego

mareczekk7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o doradzenie mi, ponieważ sam już kompletnie nie wiem co robić. Chcę kupić rower składany, który będzie mi służył do codziennej jazdy, i który pewnie parę razy do roku złożę, wrzucę do bagażnika i pojadę gdzieś z nim, zamiast kombinowania z bagażnikami, rozkładania foteli i męczarni związanych z wpychaniem roweru do sedana.

Niestety oferta rowerów składanych jest nie tylko skąpa, ale też te rowery są diabelnie drogie. Prawie już kupiłem dahona za ponad 3,5 tysiąca: https://www.sklep.dahon.pl/pl/p/DAHON-Espresso-L/357  ale raz że nie chcę szerokich opon (jeżdżę po mieście tylko), nie podoba mi się z wyglądu i jak mówili mi mądrzejsi, w tej cenie ma makabrycznie słabe podzespoły.

Proszę o info - rower składany, koła 24, 26 cali, najlepiej nowy, do max 3,5 tysiąca, no i żeby chociaż alivio było :<

Dziękuję z góry.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Dołączam się do prośby, też szukam takiego roweru, najlepiej żeby kosztował tak koło 5 tysięcy, i żeby miał cienkie opony, ale żeby wyglądał tak szpanersko, tak bym wyglądał na nim jak maczo, jak taki prawdziwy samiec alfa. I jeszcze przydałoby się żeby był wytrzymały bo mam trochę duży brzuch, który chce zrzucić :(   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...