kasia72 Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Dzień dobry, potrzebuję linki do przerzutki w starej damce Batavus, trzy biegi w piaście, przerzutka Dreigang. Nie mam pojęcia gdzie taką kupić a właściwie jakie są jej parametry. Czy średnica 1,2 mm będzie dobra ? Pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Normalna zwykła linka do przerzutki, tylko kwestia jak jest połączona przy piaście. Łańcuszek ? Najlepiej zdjęcie dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia72 Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Podobno ta zwykła, współczesna jest za gruba O, tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 No teraz będzie trochę utrudnione. Linkę oczywiście standardową kupić, ale oryginalna miała zaciśniętą specjalną końcówkę na drugim końcu, która później blokuje się w miejscu gdzie teraz siedzi gwóźdź. Jest stara pęknięta linka czy nie ma? Łatwiej byłoby zrobić z dwóch jedną. Połączyć je mniej więcej w miejscu gdzie teraz jest trytytka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia72 Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Stara linka jeszcze jest i mam gdzieś tę końcówkę, ale coś czuję, że tu trzeba niezłego fachowca do wymiany. Ciekawe, czy takowy jest w Lublinie ? Coś takiego mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Nie wiem gdzie w Lublinie. Jesli stara pękła przy manetce to połączyć starą z nową złączka elektryczną w miejscu trytytki. Nową trzeba będzie uciąć w tym miejscu bo zawsze jest za dluga. http://allegro.pl/listwa-zaciskowa-kostka-zlaczka-elektryczna-2-5mm-i5316215484.html Lub przewlec obie końcówki przez takie coś i zacisnąć. http://allegro.pl/koncowka-awaryjne-okucie-linki-gazu-ssania-5-5-mm-i7280020964.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia72 Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Dziękuję, mam nadzieję, że gdzieś mi się to uda naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.