gerlitz Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Jadę 5 i 6 maj na dwa dni. do Drezna,Miśnia,Prima. Most Basteii. Tam autem. Na miejscu rowerem dziennie około 50km . Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iczka28 Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 W dniu 10.04.2018 o 19:44, gerlitz napisał: Jadę 5 i 6 maj na dwa dni. do Drezna,Miśnia,Prima. Most Basteii. Tam autem. Na miejscu rowerem dziennie około 50km . Ktoś chętny? czesc, mam wtedy wolny weekend . Skad chcialbys wyruszyc ? Autem ? Jaki koszt przejazdu i gdzie planujesz nocleg ? Wiecej pytan nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shl Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Ja jestem z okolic Żar. Lubuskie Jadę przez Przewóz. A szczegóły przez maila najlepiej. rolkarzy.74@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iczka28 Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 14 godzin temu, shl napisał: Ja jestem z okolic Żar. Lubuskie Jadę przez Przewóz. A szczegóły przez maila najlepiej. rolkarzy.74@gmail.com na pewno taki adres mailowy ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shl Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 rolkarz.74@gmail.com Słownik zmienił. Nie zauważyłem. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shl Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Jakby ktoś chciał obejrzeć zdjęcia. To zapraszam na fejsa Włóczykij dzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi