adasio82 Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mam pytanie. Jakie są "prawdziwe" rozmiary bluz/koszulek FOX'a z długimi rękawami? Jaki jest stosunek wzrostu do oznaczeń podawanych przez producenta FOX? Mam zamiar sprawić sobię koszulkę FOX SFX Jersey ale nie wiem jaki rozmiar. Mam 170cm wzrostu. Średnia budowa ciała. Jeżeli ktoś posiada takie koszulki to prosiłbym o podanie swojego wzrostu i rozmiar owej koszulki. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otter Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 182 cm Rozmiar M model SFX z 2005 r. Jak dłon w rękawiczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 185 cm rozmiar L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasio82 Napisano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 jak myślicie? przy 170cm wzrostu wybrać M-ke czy S-ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.