Fisiek Napisano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Witam, czy ktoś mógłby polecić mi jakieś buty SPD na szerokie stopy? Przymierzałem np Northave Scorpius 2 Plus, po zaciągnięciu linek między językiem a bokami buta są duże szpary. Poratuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Stopa stopie nierówna. Jak masz możliwość to mierzyć. Też mam dosyć szeroką stopę i SIDI się sprawdzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Jak szukałem dla siebie miałem podobny problem, wszystko na rynku wydawało się za wąskie... już byłem tak zrozpaczony że byłem w stanie wydać na buty 1k zł przeglądając ofertę sidi... na szczęście trafiłem na Specialized Rime Mtb... nie dość że wygodne, to jeszcze można w nich spokojnie kilka kroków zrobić i nie trzeba było nerki sprzedawać : ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreakWL Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Ja parę lat temu przyjąłem Diador'y - całkiem wygodne obuwie, a stopę też mam nie najwęższą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waskij Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Potwierdzam Diadory są ok i szerokie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.