Panika Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Siema! mam takie pytanie: Chce sobie przerobic napęd z przerzutek na singla:) Co bede musiał zmienić? czy tylko zębatke z tyłu(zdjąć kasete) i nic więcej oprócz skrócenia łańcucha i zdj przerzutek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 1) Jeśli masz 'pionowe' haki tylnego trójkąta to będziesz musiał zainwestować w napinacz. 2) jak zdejmiesz kasetę to powinieneś 'coś' na jej miejsce założyć, nie wiem jak u nas z dostępnością 'cośi'. Jeśli kiepsko to czeka Cię zakup piasty z wolnobiegiem i przeplecenie koła. 2) imho standardowa korba lipnie w singlu wyląda, ja bym założył taką tylko z blatem. Btw, na tym forum jest temat dla ostrokołowców/singlespeedowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 popytaj sie w topicu z ostrymi kolami jesli masz rame z otworami na kolo od dolu to chyba bedziesz musial zalozyc napinacz (albo przerobic przerzutke na...takiego onego) bo ciezko bedzie naciagnac lancuch, chyba ze dorwiesz gdzies pologniwa do lancucha:) kasety nie musisz zdejmowac i mozesz przerobic ja (chyba:/) i zostawic jedna koronke, albo kupic cos gotowego: http://reborn.com.pl/inne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.