lukkuu Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Czesc, mam problem z rama. Prawdopodobnie bede musial przegwintowac gwint, ktory znajduje sie w srodku suportu. Nie mam pojacia gdzie w Warszwie znajduje sie jakis profesjonalny serwis, w ktorym mogliby mi to zrobic fachowcy. Najlepiej zeby ten serwis znajdowal sie w okolicach Zoliborza . Za wszelkie informacje z gory dziekuje. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Na górczewskiej jest zdaje się kilka warsztatów rowerowych(naprzeciwko oszołoma i tesco)... Jak ktoś już tu zajrzy to może przy okazji powie coś na temat serwisów na Nowowiejskiej(konkretnie profibike) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ul. Górczewska 229 (naprzeciwko Tesco). Polecam i powołaj się na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A jak sie powolam to co pobija mnie i zabiora rower w rozliczeniu za Twoje dlugi Zreszta na kogo mam sie powolac na Maniaka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 SKI Teamu naprzeciwko Auchan NIE POLECAM :> Za to Legion Serwis naprzeciwko Tesco to mój stały serwis, jak dotąd jestem zadowolony z ich usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 http://www.legion-serwis.com.pl/serwis.html o skoro polecacie to wpadnę tam w ciągu najbliższych tygodni(muszę złożyć nowe koło)... Mogli by mieć jakieś zniżki dla użytkowników forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Moj rowerek dzis tam wyladowal bedzie reanimowany a facet powiedzial, ze nie wie czy uda go sie naprawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ale udało się więc mam nadzieję że w miarę potrzeb to do nich będiesz zaglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.