KuLa2030 Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wiess z puszczaniem w TV to nie jest dobry pomysł ponieważ rodzinyposzodowanych mogły by sie nie zgodzic na to żeby były pokazywane zwłoki synaczy tez kogoś innego. A poza tym raczej nikt z nas by nie chciał by ktoś z jego rodziny był pokazywany w TV Mogli by zrobić coś takiego dla ludzi do czego może prowadzić prędkość i brawura , i pokazywane były by takie prezentacje jak te. Joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Listopada 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie wiem jak byłoby z puszczeniem tego w TV i zgodą rodzin, ale tę ogólnodostępną prezentację jakoś zrobili. A w TV nie puściliby tego ze względu na drastyczność. I jeszcze co do ewentualnej zgody rodzin to na pewno część by się nie zgodziła, ale pewnie byliby też tacy, którzy chcieliby, aby ta tragedia dała innym do myślenia. Jak mój ojciec miał poważny wypadek to sam zamieściłem relację ma pewnym forum motoryzacyjnym, żeby przestrzec innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z ta drastycznością nie przesadzajmy w porównaniu ze współczesnym kinem i grami komputerowymi, foty prezentacji na wieczorynke dzieciakom sie nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z ta drastycznością nie przesadzajmy w porównaniu ze współczesnym kinem i grami komputerowymi, foty prezentacji na wieczorynke dzieciakom sie nadają Znaczy sie teraz tak można robić widzac co sie dzieje w tych szkołach. Zaraz takie bydlaki skończą szkołe i zaraz za kólko i kolejne nie szczęścia gotowe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 No po prostu krótka wyobraźnia, nie wiem co taki człowiek myśli może, że ma 2 życie jak w grze A może jak jakiś kierowca, przekroczy znacznie dozwoloną prędkości i go drogówka złapie to taki szybki pokazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 http://mizar.ziew.org/~zis/drogowka.zip o stad działa link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus_nng Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 hehe, a ja tam nawet nie zaglądam, wystarczy mi już te kilkadziesiąt twarzy bikerów jeżdżących bez kasków jak kiedyś poczuję potrzebę to tu zajrzę, dzięki (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 U mnie w szkole to pokazywali na lekcjach w drugich klasach niezły hardkore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 hehe, a ja tam nawet nie zaglądam, wystarczy mi już te kilkadziesiąt twarzy bikerów jeżdżących bez kasków jak kiedyś poczuję potrzebę to tu zajrzę, dzięki (: Tu nie chodzi o kask tylko ogólną rozwagę. I nie tylko o rowerzystów, ale również pieszych i kierowców. naprawdę watro obejrzeć, choć trzeba mieć mocne nerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 daje do myślenia i to strasznie . świetnie zgrany materiał . przyznam sie ze naginam przepisy ruchu drogowego ... może nie aż tak bardzo , ale predkość przekraczam. chyba jednak zmienie styl jazdy. Najgorsze jest to ze niektóre wypadki nie zależą od nas. Ktoś może wjechać w nas ... podobny film miałem na kursie prawa jazdy . tez mnie to przeraziło ze czasami nasze życie zalezy od innych. Rowerzyści także są narażeni na niebezpieczeństwo, ale to już wiemy. Czasami to i kask nie pomoże. Trzeba zachować ostrożność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja to widziałem i zanudziłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanek3 Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mógłby ktoś dać uaktualnionego linka bo ten podany prze Loko nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Dołączam się do prośby odnoście niedziałającego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 jak z tym linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 nie ma wcięlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Widzę że wszędzie się potworzyły linki widmo, więc wrzuciłem to na RapidShare - prezentacje ściągnąć możecie tutaj link zabroniony/files/48267426/Drogo...ypadki.zip.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ide o zaklad ze gosc co zdazyl sie polozyc na siedzenie obok i dzieki temu przezyl spotkanie z tylem TIRa nie mial zapietych pasow. Bo taki manewr w zapietych pasach jest niemozliwy do wykonania, a odpiac by nie zdazyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 daje do myślenia Do tego trzeba mieć czym myśleć, a jak patrze na niektórych naśladowców Kubicy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gladiator Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dla kierowców którym dokucza nadmiar adrenaliny organizuje się wyścigi - niech zagrażaja sobie nawzajem, a nie innym. Potem jeżdżą spokojniej. Eliminuje się "dzikie" wyścigi na drogach na wzór hamerykańskich, organizując zabezpieczone przez policję. A co dla rowerzystów? Dla rowerzystów nie ma takich imprez, aby mogli uniknąc zagrożenia ze strony ruchu drogowego. Dlatego pozostaje im ściganie się i ekstremalna jazda na drogach. Nie wierzysz? Zajrzyj na stronę jeszcze przed nowym sezonem. http://mtbgladiator.republika.pl/ TY MOŻESZ TO ZMIENIĆ !!!! Pzdr Paweł_Kellys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Według mnie, oprócz tej prezentacji i badań psychologicznych kandydatom na prawo jazdy przyda się kurs dotyczący podstawowych i elementarnych praw mechaniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 i przyspieszony kurs spadochroniarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=ZsDjh7oAAP0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravo XC Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 chyba dam se spokuj z kupnem samochodu a na rowerze jak najdalej od ulic tylko po drogach rowerowych Nie szpanujcie nigdy, bo to moze byc wasz ostatni szpan Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.