pkrzysiek25 Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Dobry wieczór, to mój pierwszy post na tym forum (aczkolwiek od kilku dni już sobie czytam). Chcę kupić rower do codziennej jazdy po mieście po około 10 km oraz okazjonalnych troszkę dalszych tras. Ważę 95 kg oraz mam 190 cm wzrostu. Budżet przeznaczony na ten cel to 1500 zł i jeśli gdzieś da się na czymś zaoszczędzić nie tracąc wiele na jakości to tym lepiej. Obszedłem kilka krakowskich sklepów i wybrałem 3 modele: (ceny ze sklepów stacjonarnych) Romet Orkan 2M 2017 - 1250 zł Merida Crossway 20-V 2017 - 1569 zł Giant ROAM 3 2017 - 1619 Miałbym też pytanie o to jak wygląda gwarancja w przypadku sprzętu kupionego przez internet? Przysyłają kuriera na swój koszt czy trzeba samemu go im dostarczyć? Bardzo prosiłbym o sugestie i porady w wyborze jednośladu, niekoniecznie z tych powyższych. Dodam jeszcze, że na każdym z nich miałem okazję chwilkę pojeździć i nie potrafię zdecydować który był wygodniejszy - wszystkie były wspaniałe dla takiego laika jak. Pozdrawiam i dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.