kazuk Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam kupiłem na Allegro nową ramę do Wheeler Hornet 20 model 2006 Na podstawie rysunków z internetu dorobiłem brakujący wahacz z aluminium i pomalowałem farbą piecową Tak wyglądał zamontowany jeszcze przed malowaniem Co do osprzętu to mam zamiar zamontować DEORE LX z hamulcami hyraulicznymi na klamkomanetkach Mam pytanie czy opona o szerokości 2,5 wejdzie do tej ramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Potrafisz dorobić wahacz, a nie masz suwmiarki żeby zmierzyć szerokość widełek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 "Stasiu poszedł do sklepu po bułki, oblicz jaką szerokość ma pas startowy.." Tak wygląda Twój temat, co innego w tytule, co innego w treści a jeszcze inne zadajesz pytanie. Odpowiem Ci w ciemno, że najprawdopodobniej nie, nie wejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek2107 Napisano 3 Maja 2018 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Witaj. podesłał byś rysunki i wymiary tego wahacza ? badz czy jest mozliwosc dorobienia drugiego egzemplarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazuk Napisano 7 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 W dniu 8.04.2018 o 22:28, teraw napisał: Potrafisz dorobić wahacz, a nie masz suwmiarki żeby zmierzyć szerokość widełek? Uwielbiam takie odpowiedzi. Jeśli nie masz nic do powiedzenia lub twoja wiedza jast na tyle ograniczona aby powiedzieć coś sensownego to po prostu nie odpowiadaj. Jeśli jesteś taki super to pochwal się co ty potrafisz. W tej ramie problem nie dotyczy widełek tylko łańcucha. Teraz to mogę sprawdzić bo mam zamontowane koło i łańcuch ( wcześniej miałem tylko ramę ). Kompletowałem do niej osprzęt . Dlatego zadałem pytanie na forum niby rowerowym. Wiem pomyliłem się , tu są sami super och ach "doświadczeni" rowerzyści , co tam będą komuś pomagać .Lepiej go wyśmiać . W regulaminie jest zakaz trolowania a sami zachowujecie sie jak trole . Pozdrawiam. Poniżej zdjęcie opony Michelin wild GRIP"R roamiar 2,10 ( opona jak na rozmiar 2,10 jest wizualnie szeroka ma 54 mm na obręczy wew 19mm ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.