Yacor Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Cześć. Ma ktoś doświadczenie z takim sprzętem? Coś polecacie, jakieś uwagi, na co zwrócić uwagę przy zakupie, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
js1200 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Rewire security nano 102 - najmniejszy jaki udało mi się znaleźć i chciałbym go kupić. Wystarczy włożyć doń kartę SIM i wysłać sms, a w odpowiedzi zwrotnej otrzymamy lokalizacje czujnika. Niestety nie wiem jaka jest żywotność baterii, ale pobiera w trybie standby 20mA a pojemność baterii to 1000mAh (wg producenta 80h). Druga kwestia to gdzie go schować w rowerze? Taka jest moja propozycja. prezentacja youtube Tu jest druga propozycja: The light bug - podobno najmniejszy tracker gps - niestety opcja z abonamentem Jest jeszcze firma Trax i wynalazek typu Velo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.