raidonik Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam chcę zrobić serwis mojemu raidonowi. Troche sie naczytałem i wiem, żeby nie wlewac oleju do prawej goleni z kartridżem natomiast chce wymienic gabki olejowe i nie wiem, czy cos sie moze stac.... Jaki olej polecacie do niego? I do lewej goleni olej wlac od góry czy dołu? Pozdrawiam Cytuj
Gość Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Nic nie wlewasz. Na ślizgi nakładasz smar a gąbki namaczasz olejem. Swoją drogą jesteś pewny że masz gąbki w tym Raidonie? O ile pamiętam to gąbki w Raidon'ach pojawiły się dopiero rok temu. Cytuj
ACTIVIA Napisano 8 Kwietnia 2018 Napisano 8 Kwietnia 2018 Tak jak pisze skom25. W tych modelach gąbek w ogóle nie dawali. Tam nawet nie ma dobrego systemu powietrznego lecz jest sam kartridż powietrzny jednocześnie z blokadą Cytuj
raidonik Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Napisano 12 Kwietnia 2018 zakupiłem gąbki bo oryginalnie nie ma... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi