raidonik Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam chcę zrobić serwis mojemu raidonowi. Troche sie naczytałem i wiem, żeby nie wlewac oleju do prawej goleni z kartridżem natomiast chce wymienic gabki olejowe i nie wiem, czy cos sie moze stac.... Jaki olej polecacie do niego? I do lewej goleni olej wlac od góry czy dołu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Nic nie wlewasz. Na ślizgi nakładasz smar a gąbki namaczasz olejem. Swoją drogą jesteś pewny że masz gąbki w tym Raidonie? O ile pamiętam to gąbki w Raidon'ach pojawiły się dopiero rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Tak jak pisze skom25. W tych modelach gąbek w ogóle nie dawali. Tam nawet nie ma dobrego systemu powietrznego lecz jest sam kartridż powietrzny jednocześnie z blokadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidonik Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 zakupiłem gąbki bo oryginalnie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi