FoleyPoland Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam, Planuje zakupić rower crossowy (jazda do pracy, miasto i okazjonalnie teren). Po przejrzeniu ofert w sklepach lokalnych oraz internecie, wybrałem: - Saveno Everest 4.0 - Kellys Phatentic 50 lub 30 - Merida Crossway 300 - Kross Evado 5.0 lub 6.0 Dla osoby 182cm, 75kg. Oczekuje najlepszego stosunku jakość-cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Jeśli chcesz się wyróżniać na trasie, to ten drugi . Będziesz jedyny ... Faworyci forum: Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Pablo59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoleyPoland Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Analizując posty wyżej... Kellys średnio, ciekawe te dwa modele: Northec Caledon DB DR i Unibike Zethos GTS 2018, Romety mi sie nie widzą. Jak z tymi Krossami, serwisant w sklepie mówił, ze sporo reklamacji, sporo modeli wadliwych itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Serwisant marek innych niż kross ? Bo albo nic dziwnego albo piąta kolumna Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Pablo59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoleyPoland Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Bardziej piąta kolumna Pablo jak twoim zdaniem wypada ten Northec i Unibike na tle podanych przeze mnie? Chyba, że masz faworyta jakiegoś w tej cenie? (tylko nie romet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi