cherrz Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Witam, zastanawiam się nad tym modelem: https://miastorowerow.pl/pl/rowery-crossowe/10657-rower-28-vellberg-cross-explorer-20-m-acera-czarno-czerwony-mat-17-2112190035880.html i moje pytanie brzmi czy warto dołożyć do Lazaro Integral V2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Z widelcem o skoku 75 będziesz miał pi razy drzwi ugiecie około 3, 3,5cm. Przy 50 może 1,5 2cm.w tym segmencie widelcow. Lazarro jest ustawimy na alivio nowym. To dla wielu plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Na alivio nowym to jest integral V3 - integral V2 jest na acerze... Ja nie widzę sensu dokładania. Na marginesie - chętnie bym poczytał opinie użytkowników vellbergów - jak na taki hit cenowy mało osób się tu nim chciało pochwalić póki co ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Za Lazaro przemawia serwis w moim mieście, ale z kolei Integral V2 mi się wizualnie nie podoba tak jak Velberg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Nie widzę opcji edycji postu więc piszę nowy. Czy jest duża różnica pomiędzy przerzutkami Altus, a Acera? Bo jakbym się na Altus zdecydował to kolejne 150zł miałbym w kieszeni. Czy warto dopłacać do Acery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 integral V1 ci chodzi po głowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Nie, jeśli już to V2, ale bardziej mi się Vellbergi podobają. Tylko nie wiem czy brać z Altus, czy z Acerą. Czy warto dopłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Vellberg 1 odpada z uwagi na wolnobieg, a nie kasetę - moim zdaniem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Kupiłem 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Daj znać o wrażeniach, gdy już go będziesz miał "objeżdżonego" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Szybko się rozwija kolarstwo szosowe, jeszcze rok.dwa lata temu gravel był ciekawostką, a teraz na szosy wkraczają widły z amorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherrz Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Jestem mega zadowolony. Jeździ się bardzo lekko, przyjemnie, nierówności też ładnie zbiera. Z tym, że nie traktujcie mojej opinii zbyt poważnie, do tej pory jeździłem trochę na Kandsie za jakieś 700zł, więc porównania do czegoś lepszego nie mam. Zakupu na pewno nie żałuję z małym zastrzeżeniem, że jeden pedał był lekko obłamany, ale napiszę do nich dopiero jutro i pewnie przyślą nowy, także póki co nie zamierzam nikogo oczerniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.