Shadow3m Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Projekt beta, cel sprawdzenie technik malowania i reakcji poszczególnych warstw farb na siebie... Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Shadow3m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Ciekawie wyszło Białe wzory to naklejka czy malowane ? Mogłeś usunąć przed malowaniem uchwyt pancerza pod canti skoro są V-brake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Nie moje klimaty ale doceniam. Natomiast chwyty pasują do tego roweru jak "świni siodło". Siodełko też w jakiejś dziwnej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow3m Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) 24 minuty temu, gtb napisał: Ciekawie wyszło Białe wzory to naklejka czy malowane ? Mogłeś usunąć przed malowaniem uchwyt pancerza pod canti skoro są V-brake. wielogodzinne malowanie (przez mojego kolegę) ręczne mogłem... niestety wiele rzeczy wychodzi w trakcie, ale to pierwszy projekt... 16 minut temu, skom25 napisał: Nie moje klimaty ale doceniam. Natomiast chwyty pasują do tego roweru jak "świni siodło". Siodełko też w jakiejś dziwnej pozycji. moje też nie prezent kolegi dla dziewczyny... elementy nie ja dobieram, jeno składam na życzenie, co do siodła, to linek, łańcucha też jeszcze nie ma Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Shadow3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi