rybak16 Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Cześć, od niedawna zacząłem trenować mtb i obecnie rozglądam się za butami. Czy jesteście w stanie polecić buty maksymalnie do jakiś 420 zł które by się nadawały zarówno na platformy jak i na pedały SPD? Czy takie buty są? Dodatkowo problemem jest fakt, że mam dużą stopę i prawdopodobnie potrzebowałbym buty 48/49. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Wydaje mi się że może być z tym problem. W SPD masz bloki które w najlepszym przypadku będą równo z podeszwą. Rozwiązaniem mogą być pedały SPD platformowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak16 Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Bardziej chodziło mi o to by mieć buty, z których mogę wykręcić bloki i po tym zabiegu jeździć na platformach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Może poszukaj podobnych do tych : https://www.youtube.com/watch?v=64G8y_Ntg7Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Wykręcać bloki? Bez sensu. Nie dość że za każdym razem będziesz je musiał ustawiać to bez bloków zostanie Ci dziura w podeszwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak16 Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Słyszałem o jakiś wkładkach, które później w miejsce bloków wkładasz. Czyli ogólnie bardziej polecałbyś mieć 2 osobne pary butów? To w takim razie czy coś na platformy jesteście w stanie polecić? Na razie jeszcze nie chce próbować spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beja Napisano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Polecam Speca Tahoe WMN mam i są super do SPD i platform, do nich kupiłem pedały Shimano PD. T - 421 clicker, wydatek w granicach (buty i pedały) 350 zł z przesyłką. Pzd be-ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.