naturalny333 Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Jeżeli to nie ten dzial to proszę o przeniesienie. Witam, mam otóz taki problem od pewnego czasu. Mam amortyzator Fox Float F80 Rl 80mm, posiadam go od jakiś 2 miesięcy, kupiłem jako używke, wszystko spoko, jakiś miesiąc temu z dnia na dzień coś mi zaczęło strzelać w sterach, po miesiącu te strzelania do teraz stały się bardzo głośne i wydobywają się one przy na przykład mocnym zahamowaniu przednim hamulcem lub jeździe pod stromą górkę. Pomyślałem że to piasek dostał się do sterów, przesmarowałem stery, wybiłem pierścionki z amora, ładnie wyczyściłem, z powrotem złożyłem i nadal jest strzelanie, troche mniejsze. Dodam że w amortyzatorze troszeczke mi się rusza rura sterowa na boki nie wiem z jakiego powodu, ale to chyba nie może być przyczyną, ktoś coś? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Strzela właśnie gibająca się rura sterowa. Można ją wyjąc, wyczyścić, odtłuścić i wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naturalny333 Napisano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 ona się strasznie mało rusza. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 To olej sprawę. Nie wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naturalny333 Napisano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Chodzi mi o to że ten dźwięk jest bardzo, ale to bardzo irytujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 może korona pęknięta? rura nie powinna się ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Kolego, jak by mi się ruszała rura sterowa w koronie to bym się bał na ty jechać. Może mało się giba, ale działają na nią duże siły. suporty Press Fity też się nie ruszają, a jednak czasem trzeszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi