KFT Napisano 5 Kwietnia 2018 Napisano 5 Kwietnia 2018 Cześć, Możecie polecić jakiś sprawdzony serwis rowerowy w okolicy? Rower to Giant Talon. Przeprowadzam się w ten rejon a korzystam z większego przeglądu serwisowego raz w roku. Pozdrawiam i dzięki K
7keys Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 Brak takowego... W Wadowicach najbliżej ale szczerze nie bardzo mogę kogoś polecić... Zależy też od tego czy przegląd roczny to bezwzględna wymiana pancerzy i linek, centrowanie, smarowanie itd... Wszystko zależy od ceny Przerobiłem już wszystkie serwisy w promieniu 50km... włącznie z Krakowem.. Aczkolwiek ja oddaję tylko koła do zaplecenia lub centrowania. Ale wierz mi że w okolicy pomór....
Gość Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 50km w okolicy? To co ty masz za rower, ze serwis nie obrabia, badz jakie ty chcesz ceny za serwis?
7keys Napisano 11 Lipca 2018 Napisano 11 Lipca 2018 Rower jak rower... Ale ... Koła sieroty nie potrafią wycentrować...Jakoś zawsze przeciągnięte w stronę napędu albo tarczy... Pressfit jak widzą to magiczne stworzenie ciut nie jednorożec naped 2x11 z przerzutkami XT 8000 i manetka bez indeksacji to też panie nie da się ustawić... Pomijam regulację piast , wymianę łożysk " maszynowych" itd.... Pozostaje jedno... Robić to samemu wracajac do samego sprzeta ... Jak masz rower za kilka tysięcy...i służy do masakry beskidzkiej to szukasz serwisu który to ogarnie a nie odklepie... Za dobrą robotę płace też dobrze.. Jednak wracając do wątku głównego... W Suchej nie ma nic... Są...dętki chinina po 20zł:)
Gość Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 Dlatego wszystko zawsze robie sam. Doszczetnie wszystko. A serwis znajdziesz w Zywcu, jest ich tam juz bodajze nascie, niektore mniej czy wiecej chwalone.
7keys Napisano 12 Lipca 2018 Napisano 12 Lipca 2018 żywiec już też omijam Zaplatacza mam już dobrego, reszty "speców" nie potrzebuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.