ezii Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Cześć, przychodzę do Was z moim problemem z klamką hamulca. W czasie transportu roweru niestety zgubiłem element mocujący klamkę. Totalnie nie pamiętam jak to wygląda, właściwie to nawet nie wiem jak to nazwać, dlatego w załączeniu przesyłam zdjęcia. I moje pytanie do Was, czy znacie jakiś sposób naprawienia tego? Słyszałem o zestawach naprawczych, ale zażyczono mi około stówki za taki zestaw. Może są inne, tańsze sposoby naprawienia tego elementu? Ps. nie pytajcie dlaczego jest cała w tuszu. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelizee Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Sprawdzałeś może olx albo allegro za używkami? Koszt klamki z 20-30zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezii Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Hmm, nawet o tym nie pomyślałem. Miałem cichą nadzieję, że ogarnę to bez większych kolizji (zdejmowania całej klamki, płyn, etc. - nie mam z tym doświadczenia w ogóle). Czy koniecznie to musi być klamka od modelu AJ3 czy może być jakaś inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelizee Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Na to pytanie akurat nie znam odpowiedzi choć przypuszczam, że akurat mocowanie dźwigni powinno być wspólne dla juicy 3/5/7. Musisz poczekać na kogoś kto się lepiej zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi