Rav9319 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam. Posiadam Amortyzator Fox Talas 34 CTD FiT 130-160 (2014r) w którym chciałbym wymienić oleje i tym samym przywrócić mu dawna sprawność. Nie potrafie (nawet na stronie Foxa) znaleźć odpowiedniej tabeli ile jakiego oleju i gdzie powinienem użyć. Bardzo prosiłbym któregoś z tutejszych wyjadaczy o pomoc. Dziękuję. (4 Digit Code CFJL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 http://www.ridefox.com/fox17/help.php?m=bike&id=399 wbiłem Twój kod i otrzymałem wynik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav9319 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Teraz pytanie pod którym numerem są dane interesujące mnie, 19? No i oczywiscie czy mógłbyś mi mniej wiecej wytłumaczyć w którą strone ile oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 tak, numer 19. Według opisu FOX lejesz po 30 ml w obie lagi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav9319 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 A ten float fluid 3ml gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 13 minut temu, Rav9319 napisał: przywrócić mu dawna sprawność. Obawiam się że jak utracił dawną sprawność to wymiana płynów już nie pomoże. Trzeba to było zrobić od 2014 już wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav9319 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Bylbym zapomniał. Zestaw uszczelek do lagow musze kupic po numerze seryjnym czy po prostu do 34-ki? On używał tego float fluid po stronie talas, o to chodzi? Oj Panie DRAN2 amortyzator kupilem niedawno i byl po serwisie. Jest w dobrym stanie technicznym, ale wymiana oleju mu sie należy. Trzyma cisnienie, a temat zalozylem w celu usamodzielnienia sie w kwestii pielęgnacji, mimo wszystko dziekuje Panu za pomoc i za naprawde cenne uwagi nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi