Skocz do zawartości

[rower] Kross Soil 2016 m Wrocław

xxqsxqs

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania:

Kross SOIL 1.0 model 2016 rozmiar M 17 cali

Cena 3000 ze zwykłą sztycą, lub 3500 zł ze sztyca regulowaną

idealny dla osób 170-182cm, mam 178 i byl dla mnie idealny

Rower kupiony 2016.09 zatem obowiązuje jeszcze gwarancja, zrobiony przegląd 0, oraz przesmarowane amortyzator i damper

amortyzacja w pełni sprawna, przód i tył trzyma ciśnienie i działa wyśmienicie

Specyfikacja fabryczna:

https://www.kross.pl/pl/2016/trail/soil-1-0

- w komplecie krzywki do zmiany geometrii i dodatkowy zapasowy hak przerzutki

Dodatkowo:

- Przednia opona Maxxis Ardent, tylna o niskich oporach toczenia,

- oryginalne obręcze wtb oklejone taśmą uszczelniającą jak by ktoś chciał zrobić tubless

- tarcze przód tył 160mm (lżejsze), klocki z przodu metaliczne

Rower kupiłem z myślą o wyjazdach w góry, do tej pory widział 3 razy Ślęzę i raz Srebrną Górę :)

Więcej czasu spędził na Wrocławskich ścieżkach do czego dzięki oponom z niskimi oporami toczenia sprawdza się idealnie,

choć w górach też mu niczego nie brakuje, idealny rower na pierwszego fulla.

rama posiada normalne ślady użytkowania, otarcia i ryski, nie ma mocnych głębokich wgnieceń i uszkodzeń,

nigdzie nie jest pęknięta czy naprawiana, wszystko fabryczne sprawne, z tyłu oś 12mm z przodu 15mm

łożyska ramy  wymienione w listopadzie 2017r, także łańcuch i dodatkowo osłona i linka tylnej przerzutki.

Rower ma przejechane max 1500 km, służył jako drugi zabawowy, dostałem w prezencie nowy, wiec  ten będzie nieużywany,

szkoda żeby skończył nieużywany i zakurzony, za dobry jest żeby się tak marnować, może ktoś będzie go częściej zabierał w górki

Napęd nie ma oznak zużycia,amortyzacja działa prawidłowo, hamulce sprawne z nowymi klockami, tarcze 100%

rower nie wymaga wkładu finansowego co widać na zdjęciach.

O rower było dbane, zawsze był smarowany i czyszczony po każdym myciu czy jeździe w górach.

Na zdjęciach rower z regulowaną sztycą Crank Brothers Highline 125mm cena dotyczy roweru ze zwykłą sztycą

możliwość sprzedaży z regulowaną sztycą, dodatkowo 550 zł (nowa 1300)

Sztyca regulowana kupiona w styczniu 2017 w formicki bike na gwarancji do 2020r

link do aukcji :

http://allegro.pl/show_item.php?item=7267491664

https://www.olx.pl/oferta/kross-soil-1-0-2016-CID767-IDtdjwz.html

POLECAM!

IMG_20180401_095605.thumb.jpg.62c2659b9e6f8f4f97ecee8db9fcca95.jpg

• 3 lata później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...