gyrill Napisano 28 Marca 2018 Napisano 28 Marca 2018 Cześć! Szukam wózka dla dziecka od 10. miesiąca życia (siedzi, czworakuje). Piszę tutaj, bo to, co nas łączy oprócz zajawki na rower, to pewno także inne formy i miejsca spędzania czasu. A przede wszystkim to że mamy dzieci poza tym, wiem, że są tu spece nie tylko od rowerów. Chciałbym kupić taki wózek który: sprawdzi się w terenie (las, góry) sprawdzi się w mieście można biegać można położyć malucha do spania nie rozleci się nie kosztuje majątku raczej nie planuję jeździć z wózkiem rowerem - korzystać będziemy głównie z żoną na zmianę więc liczy się komfort dla niej - ale byłby to miły bonus. Jeśli macie jakieś modele które Wam się sprawdziły proszę dajcie znać. A jeśli macie modele które zawiodły pomimo obietnic to też będę wdzięczny Żeby nie było - zrobiłem trochę researchu Wiem, że są wózki typu Thule Chariot i Baby Jogger. Ale może wpadnie Wam coś jeszcze do głowy?
blackgrzywa Napisano 4 Października 2018 Napisano 4 Października 2018 Taki wózek nie istnieje. Osobno kupuje się spacerówkę do biegania, a osobno wózek na co dzień. I albo wózek jest lekki i poręczny albo duży, ciężki i na pompowanych kołach. W mieście wózek powinien być lekki, bo jednak wszędzie są schody albo zepsute windy i zwrotny, żeby przebijać się przez tłumy a do lasu stabilny i z dobrą amortyzacją. Nie ma rozwiazań uniwersalnyh i od wszystkiego. Natomiast oprócz wózka bardzo polecam spacery z dzieckiem w nosidle baby tula
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.