olek123 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Przedmiotem sprzedaży są koła 29" złożone na obręczach ZTR Crest, szprychach Pillar PSR TB2016 oraz piastach Novatec 711/712 pod ośki 9mm. Koła zakupione/złożone w Daveo, jestem pierwszym właścicielem. Na obręczach naklejone taśmy pod system bezdętkowy + wentyle Rubeny. Zestaw sprzedaję z zalanymi mlekiem uszczelniającym oponami Schwable Rocket Ron 29x2,25 oraz Schwable Racing Ralph 29x2,25. Koła mają nowe łożyska, obręcze posiadają bicie w granicach 1-2mm (centrowane przed ubiegłym sezonem, w tym już ich nie serwisowałem ze względu na zakup nowych). W przedniej piaście jedno oczko od mocowania piasty ma naderwany gwint (stało się to przy pierwszym montażu tarczy), przez cały czas jeździłem z dodatkową nakrętką, na śrubie tarczy (śruba jak i tarcza trzymają się pewnie). Do zestawu mogę dodać oś (do tylnej piasty) oraz adaptery (do przedniej) do konwersji na standart 15x100 oraz 12x142. O ile tylnia piasta po tej przeróbce działa dobrze, przednia niestety ma lekki luz na adapterze - można jeździć ale nie jest idealnie. Cena za całość 888 zł Kontakt PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 cena do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Sprzedam za 699 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.