anko Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Jak w temacie. Termin dowolny. Trasa w jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Fajna trasa, w Tatrzańskiej Łomnicy czy Starym Smokowcu polecam odbić w prawo, podjazd na Śląski Dom. Zaczynasz na 1000 a kończysz na 1700 mnpm. 7 kilometrów. To w sumie jedna ze ścian Gerlacha. Ciut dalej tez w prawo ale cos koło 450 metrów przewyzszenia, około 7 km podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Chętnie bym się wybrał ale nie mam szosówki.Na góralu w dzień ciężko będzie tą trasę zrobić chyba że latem jak dzień dłuższy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anko Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Ja też nie ma szosy tylko taki rower ala trekingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszards Napisano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Przewidywane tempo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anko Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 hmm no nie wiem, chciałbym to przejechać. Ma ktoś doświadczenie jechał to? Jak długo to można jechać 15-16 h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Rano wyjedziesz wieczorem zamkniesz pętle 12 godzin góra zależy jaki rower i jaka ,,noga''. Osobiście wolał bym ścieżką rowerową odcinek Jurgów Nowy Targ Trstena po naszej stronie całkiem płasko i zostają tylko podjazdy na Słowacji a i tak jest ich nie wiele co stracisz na podjazdach odrobisz z ,,górki' . Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Janusz1964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 15 godzin temu, Janusz1964 napisał: co stracisz na podjazdach odrobisz z ,,górki' . Niestety tak to nie działa. Na pętli zjazdy nigdy nie oddadzą tego co zabrały podjazdy, to nie perpetuum mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Perpetuum mobile nie istnieje ale to co zgubisz na pod górkę odrobisz z górki.Mam na myśli średnią prędkość i stąd moje założenie że średnia 20 km/h .12 godzin to spoko czas na pętle wliczając w to przerwę na ,,piwko''.Robię to trasę etapami i tyle mi wychodzi. Wiem bo znam tą trasę mieszkam tu i znam góry.Na mapie wygląda to bardziej kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 16 minut temu, Janusz1964 napisał: to co zgubisz na pod górkę odrobisz z górki Gdyby tak było to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1964 Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Przyjedż .Sprawdż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Zaliczyłem trasę TdP amatorów, więc coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakika Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Ja bym się pisała, ale na dwa dni w jeden dzień to sama pogoń zwijania asfaltu a gdzie przyjemność z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek2004 Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 trasa bardzo fajna, spokojnie można przejechać "na raz": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi