Gość Mateusz Napisano 26 Marca 2018 Napisano 26 Marca 2018 Mam chore kolano i musze miec fulla znalazłm ważąceg 17kg i czy nadawał się do uczenia sie trikow itp?
Gość Mateusz Napisano 27 Marca 2018 Napisano 27 Marca 2018 Moge robic potstawowe triki chodzi o wage czy by sie dalo jesli chodzi o kolano to na ht nie mogl bym bo nie moge go z bardzo zginac ja bede robic welly i buny chop czy cos ja sie pytam o wage?
Gość Milek Napisano 28 Marca 2018 Napisano 28 Marca 2018 W dniu Tue Mar 27 2018 o 14:24, Gość Mateusz napisał: Moge robic potstawowe triki chodzi o wage czy by sie dalo jesli chodzi o kolano to na ht nie mogl bym bo nie moge go z bardzo zginac ja bede robic welly i buny chop czy cos ja sie pytam o wage? 17 kg to zjazdowki ważą... Z doświadczenia wiem że na fulu jest trudniej i więcej siły wkladasz w np.bunny hopa Bzdurą jest że do bunny hopa nie trzeba zginac kolana. Zginasz je bo musisz podciągnąć rower i uginasz nogi w KOLANACH. Nie ma sensu tłumaczyć techniki skoku w tym wątku.. BANIAKa ćwiczyłem jako pierwsze duperele na biku , jakies 16 lat temu... Wylecz kolano dopiero wsiadaj na rower. Gwarantowane że zafundujesz sobie kalectwo jeżdżąc z rozwalonym kolanem. Poza wheele (a nie welly)w zasadzie nie ma trików nie obciążających kolan.
Gość Mateusz Napisano 28 Marca 2018 Napisano 28 Marca 2018 Dzięki za odp a z tym uleczeniem kolana to tak srednio bo sie wyleczyc nie da a chcem spelniac marzenia i pasje
Pytanie
Gość Mateusz
Mam chore kolano i musze miec fulla znalazłm ważąceg 17kg i czy nadawał się do uczenia sie trikow itp?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.