Gość Mateusz Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Mam chore kolano i musze miec fulla znalazłm ważąceg 17kg i czy nadawał się do uczenia sie trikow itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Z chorym kolanem? Triki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Moge robic potstawowe triki chodzi o wage czy by sie dalo jesli chodzi o kolano to na ht nie mogl bym bo nie moge go z bardzo zginac ja bede robic welly i buny chop czy cos ja sie pytam o wage? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Milek Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 W dniu Tue Mar 27 2018 o 14:24, Gość Mateusz napisał: Moge robic potstawowe triki chodzi o wage czy by sie dalo jesli chodzi o kolano to na ht nie mogl bym bo nie moge go z bardzo zginac ja bede robic welly i buny chop czy cos ja sie pytam o wage? 17 kg to zjazdowki ważą... Z doświadczenia wiem że na fulu jest trudniej i więcej siły wkladasz w np.bunny hopa Bzdurą jest że do bunny hopa nie trzeba zginac kolana. Zginasz je bo musisz podciągnąć rower i uginasz nogi w KOLANACH. Nie ma sensu tłumaczyć techniki skoku w tym wątku.. BANIAKa ćwiczyłem jako pierwsze duperele na biku , jakies 16 lat temu... Wylecz kolano dopiero wsiadaj na rower. Gwarantowane że zafundujesz sobie kalectwo jeżdżąc z rozwalonym kolanem. Poza wheele (a nie welly)w zasadzie nie ma trików nie obciążających kolan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Dzięki za odp a z tym uleczeniem kolana to tak srednio bo sie wyleczyc nie da a chcem spelniac marzenia i pasje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Mateusz
Mam chore kolano i musze miec fulla znalazłm ważąceg 17kg i czy nadawał się do uczenia sie trikow itp?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.