123pla Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jak w temacie szukam tarczy owalnych NW w rozmiarze 32T i 34T z mocowaniem Direct Mount , najlepiej nowe lub w bardzo dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Hej! Mam do sprzedania nowe tarcze ROTOR QRINGS !!! Dużo taniej niż w sklepie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 to są do korb SRAM'a z mocowaniem Direct Mount ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Zajrzysz na stronę w stopce to znajdziesz to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Dzięki, oglądałem ale mam wrażenie że ostatnio ceny poszły w górę i przy dwóch tarczach to się już robi spory wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Ceny są na tym samym poziomie od ponad roku, a niektóre nawet poszły w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor07 Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Jeżeli nadal szukasz taniej zębatki to sprawdź ostatni post tutaj : www.facebook.com/Banless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi