pitagoras314 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Jak w tytule : czy pedały Dartmoor Candy Pro nadadzą się do roweru szosowego ? Nie posiadam specjalnych butów pod zatrzaski dlatego poszukuje pedałów platformowych uniwersalnych. Wpadły mi w ręce ww. Dartmoory oraz Kross Starter . Moglibyście coś polecić ? Z góry dzięki
teraw Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Nie masz jeszcze butów zatrzaskowych, czy nie planujesz? Jak nie masz jeszcze, to załóż cokolwiek, aby pokręcić zanim nie kupisz. Jak nie planujesz, to radzę spróbować, nawet z butami z lidla czy decathlonu - na szosie różnica kolosalna.
pitagoras314 Napisano 25 Marca 2018 Autor Napisano 25 Marca 2018 Czyli jeżeli kupię np. najbardziej postawowe https://www.dobrerowery.pl/pedaly-szosowe-kross-starter-plastic-polimer?from=listing tego typu to tez da rade na początek ? Mam w planach zakup takich butów , ale niestety dopiero co kupiłem rower i jestem bez kasy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.