KRIS00 Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 (edytowane) Witam. Może ktoś poleciś jakiś serwis w dolnośląskim ? Edytowane 24 Marca 2018 przez KRIS00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Wichu Workshop we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRIS00 Napisano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Też ich znalazłem. MokryxD robiłeś u nich serwis? Opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ja robiłem serwis, wszystko ok. Małe ale wysłali omyłkowo , razem z amortyzatorem, sztycę regulowaną , w dodatku nie moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Wichu - dobry serwis, myślę że większość kumatych rowerzystów we Wrocławiu u nich serwisuje swoje amorki, znają się na robocie. Jeszcze jest serwis na hallera 103/3 perfectflow, ale tam nigdy nie robiłem więc się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRIS00 Napisano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Ok. Poczekam, bo właśnie się przenoszą do no nowego lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi