Gość Paweł Fila Napisano 24 Marca 2018 Napisano 24 Marca 2018 Wiatm. Ostatnio znalazłem w domu "smar montażowy", i nie wiem do jakich części w moim rowerze mogę go użyć. Pisze na nim : -"zawiera zagęszczacz chroniący przed radzą i korozją" -" syntetyczny smar do łożysk kulkowych" -"zakres temperatur od -20°C do 120°C Moje pytanie brzmi, czy moge nim nasmarować suport, korby, ośke (szpilke), kierownice. Czy ten smar sie do tego nadaje? Pozdrawiam. Wiatm. Ostatnio znalazłem w domu "smar montażowy", i nie wiem do jakich części w moim rowerze mogę go użyć. Pisze na nim : -"zawiera zagęszczacz chroniący przed radzą i korozją" -" syntetyczny smar do łożysk kulkowych" -"zakres temperatur od -20°C do 120°C Moje pytanie brzmi, czy moge nim nasmarować suport, korby, ośke (szpilke), kierownice. Czy ten smar sie do tego nadaje? Pozdrawiam.
Pytanie
Gość Paweł Fila
Wiatm.
Ostatnio znalazłem w domu "smar montażowy", i nie wiem do jakich części w moim rowerze mogę go użyć.
Pisze na nim :
-"zawiera zagęszczacz chroniący przed radzą i korozją"
-" syntetyczny smar do łożysk kulkowych"
-"zakres temperatur od -20°C do 120°C
Moje pytanie brzmi, czy moge nim nasmarować suport, korby, ośke (szpilke), kierownice. Czy ten smar sie do tego nadaje?
Pozdrawiam.
Wiatm.
Ostatnio znalazłem w domu "smar montażowy", i nie wiem do jakich części w moim rowerze mogę go użyć.
Pisze na nim :
-"zawiera zagęszczacz chroniący przed radzą i korozją"
-" syntetyczny smar do łożysk kulkowych"
-"zakres temperatur od -20°C do 120°C
Moje pytanie brzmi, czy moge nim nasmarować suport, korby, ośke (szpilke), kierownice. Czy ten smar sie do tego nadaje?
Pozdrawiam.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.