Dezent Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Witam. Szukam opon do wystartowania w kilku zawodach MTB. Do jazdy na co dzień mam Maxxis Ardent Skin Wall. Proszę o pomoc w wyborze Moje typy: 1. CST Patrol 29x2,25 2. Schwalbe Rapid Rob 29x2,25 3. CST Jack Rabbit 29x2,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrzer Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Jakiego typu zawody i jaki teren - kluczowe pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 10 minut temu, endrzer napisał: Jakiego typu zawody i jaki teren - kluczowe pytania Planuję start w kilku zawodach MTB w klasie amator, żadnych maratonów. Tereny czysto mazurskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 No to przejedziesz na byle czym. Bym zrezygnował z głębokiego bieżnika na rzecz szybkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Marca 2018 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 no i jeszcze ...jakie warunki atmosferyczne będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 22 godziny temu, michuuu napisał: No to przejedziesz na byle czym. Bym zrezygnował z głębokiego bieżnika na rzecz szybkiego. Czyli bardziej CST Jack Rabbit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Z tych trzech to chyba faktycznie królik najbardziej ale nie miałem więc chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 A czemu nie sprawdzone, lekkie, szybkie i komfortowe Race Kingi? Do tego dobre i tanie. Byle z plastrem miodu na ściance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 11 godzin temu, cervandes napisał: A czemu nie sprawdzone, lekkie, szybkie i komfortowe Race Kingi? Do tego dobre i tanie. Byle z plastrem miodu na ściance. Ta z plastrem miodu nie taka tania. Po za tym nie przekonuje mnie wzór bieżnika tej opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Nie jeżdżę w maratonach ale najtańsza zwijka race king 29x2,2 to koszt 80-90 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Normalnie majątek. https://www.sbike.pl/czesci-mtb-trekkingowe-opony-szytki-detki-opony-29-mtb-opona-continental-race-king-29x2.2-drutowa-o_l_176_1927.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Faktycznie taniocha. Te porozrzucane trójkąciki po całej oponie nie przekonują mnie. Kolega jeździł na takich i nie był zadowolony. Z tym, że z niego taki kolarz jak ze mnie pływak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Zobacz jeszcze x-kinga https://www.centrumrowerowe.pl/opona-continental-x-king-sport-pd10063/?v_Id=109702&gclid=EAIaIQobChMIi8vou_eQ2gIVyLftCh1fEQ4REAQYASABEgII4vD_BwE -najlepiej wersję zwijaną. To dobra uniwersalna guma sprawdzająca się w trudnych warunkach. Jak możesz wydać więcej - Vittoria Barzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Continental X-King Performance 29x2.2 jeszcze nie jest taka droga ->https://kastor-bike.pl/Opona-MTB-Continentalx-King-29x2-2-zwijana Barzo 29x2.25 cenowo zdecydowanie już odbiega ->http://biostern.abstore.pl/mtb-opona-vittoria-barzo-29x2-25-cz-zwij,c106,p2031,pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Co powiecie na Michelin Country Grip'R ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.