Thomass13 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Witam. Znalazłem taki sklep internetowy jak: https://www.goride.pl/?gclid=Cj0KCQjwy9LVBRDOARIsAGqoVnv5ZGmfaNQrD9gRWTEhy-u9mepleRFD7foCM5xhhAuCYlulW5zWOeUaAtwNEALw_wcB Czy ktos z was tutaj kiedys kupował i czy sklep warty zainteresowania znajdujacymi sie tutaj promocjami rowerowymi. Czasem faktycznie sa rabaty na rowery za ponad 2500 na 1900 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Kupiłem tam rower, tylko że w sklepie stacjonarnym na Wielickiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Chodzi mi czy zamawiajac u nich cos nie musze sie czegos obawiac i czy faktycznie maja fajne ceny i warto sledzic promocje czy rabaty jakie aktualnie udzielaja na rowery? Taki przykład np : https://www.goride.pl/mtb-275/kross-level-r2-2017?gclid=EAIaIQobChMIt9bRz5GD2gIVByrgCh0fWAxoEAEYASABEgJlvvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybu Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja kupiłem tam rower warty 4500 zł, za 3800zł. To jest jedyne doświadczenie z tym sklepem. Aha rowerem bez problemu dają się przejechać, ale sprzedawca opowiada to co klient chce usłyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Czyli samemu trzeba sobie tak naprawde poczytac co posiada i kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 I samemu trzeba szukać i wyczekiwać promocji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.