jastu Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Witam, przejrzałem kilka sklepów itp w poszukiwaniu roweru jak z opisu - nie ma lekko. Napęd 10rz jest prawie nie do dostania - jak już znalazłem, to reszta podzespołów mi nie pasuje (pressfit, hydrauliki) (albo pojawiają się nietypowe rozwiązania np. spece). pytanie mam głównie o 2 rzeczy, które mają wpływ na to czego szukam - trwałość łańcucha w naprzędzie 11 rzędów (moje ftp 320) - zmiana biegów za pomocą manetki z linką pod owijką chyba że ktoś jest w stanie polecić jakiś model teg/zeszło roczny w przedstawionej konfiguracji - ja znalazłem tylko jeden Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 https://www.planetx.co.uk/i/q/CBVINSBRIV/viner-strada-bianca-sram-rival-22-gravel-adventure-bike ? ten znalezłeś czy inny? Bo wiesz, jak masz suport ktory ci nie 'leży' to moze warto po prostu zmodernizować poprzez odsprzedanie i kupienie pod siebie. Trafić na ideał jest trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Korba tylko shimano - pod miernik Szukam między popularniejszymi markami @lederfox34 owszem, napęd z 11 na 10 tez mogę zmienić - zanim to jednak zrobię, wolę zapytać. Mój typ na teraz to Bianchi Allroad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Nie nie, korba- wkład. O to chodziło, gdziez cały napęd od razu. Teraz, jastu napisał: Mój typ na teraz niezły. Pewnie mykmyk trochę tę cenę podniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Ja bym wybrał viner'a, może dlatego, że......wybrałem viner'a . Lepszy napęd, karbą , większy laczek pomieścić może.... To tak na pierwszy rzut oka. I na żywo prezentuje się lepiej niż na fotkach PX . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 3 minuty temu, chudeusz09 napisał: karbą Czym? Ja bym składał samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Marca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 firefoks To z francuskiego - wym."karbą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.