tebich Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 Witam ja z pytaniem do was czy klocki sie dobiera pod hamulce czy pod tarcze? Tarcza avid G2CS zalozone sa tam klocki ale nie wiem jakie to sa a jakie powinny byc? Nizej fotka opakowania tych zalozonych. Z gory dziekuje Cytuj
Dokumosa Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 Klocki muszą być kompatybilne z zaciskiem hamulcowym. Cytuj
tebich Napisano 23 Marca 2018 Autor Napisano 23 Marca 2018 A przepraszam nie sprecyzowalem pytania, chodzilo mi o rodzaj okladzin. Cytuj
Dokumosa Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 Jakie założysz takie będą. Najbardziej uniwersalne są półmetaliki. Kompatybilność klocek-tarcza ma w większości przypadków znaczenie marginalne. Cytuj
tebich Napisano 23 Marca 2018 Autor Napisano 23 Marca 2018 Cos niechce sie fotka wrzucic ale pisze na opakowaniu tak: ELIXIR DISC BRAKE PADS, METAL SINTERED PADS, STEEL BACKING PLATE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi