tebich Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Witam ja z pytaniem do was czy klocki sie dobiera pod hamulce czy pod tarcze? Tarcza avid G2CS zalozone sa tam klocki ale nie wiem jakie to sa a jakie powinny byc? Nizej fotka opakowania tych zalozonych. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Klocki muszą być kompatybilne z zaciskiem hamulcowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tebich Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 A przepraszam nie sprecyzowalem pytania, chodzilo mi o rodzaj okladzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Jakie założysz takie będą. Najbardziej uniwersalne są półmetaliki. Kompatybilność klocek-tarcza ma w większości przypadków znaczenie marginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tebich Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 A to sa jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 To czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tebich Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Cos niechce sie fotka wrzucic ale pisze na opakowaniu tak: ELIXIR DISC BRAKE PADS, METAL SINTERED PADS, STEEL BACKING PLATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Metaliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi