Prz Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Proszę Was o pomoc w wycenie roweru GT Grade AL 105 z 2015 roku, w stosunku do stanu fabrycznego zmieniona korba na 105 5800, opony na Schwalbe RaRa 33c i hamulce na Avid BB5 Road (HyRD tak mi się spodobały, że zabieram je do nowego roweru ). Przebieg napędu ok. 4 tys. km. Jedna rzecz, która najbardziej budzi moje obawy, jeśli chodzi o wycenę, to defekt ramy - od oparcia o drzewo (!) i mocowania się z zakleszczonym łańcuchem powstała mała wgniotka (widoczna na załączonym zdjęciu poniżej ubytku lakieru) oraz odpadł kawałek lakieru. Raczej czysta estetyka, bo rowerem z takim ubytkiem jeździłem przez ostatnie dwa sezony bez jakiegokolwiek uszczerbku, ale obawiam się, że może zniechęcić potencjalnych kupców. Rower nie jest zbyt często spotykany na Allegro, także proszę o pomoc, ile mogę realnie za niego oczekiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi