wiktorgu Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Cześć, Nie znalazłem tematu, w którym bym znalazł informacje mnie interesujące. Szukam cienkiej, bardzo lekko ocieplanej, lub nieocieplanej ale ciut grubszej bluzy / koszulki z dłuższym rękawem. Dotychczas zakładałem cienką koszulkę merino z długim rękawem i na to koszulkę rowerową z krótkim rękawem, ale wyglądało to dość głupawo, szczególnie kiedy szary merynos zaczynał się robić mokry i powstawały ciemne plamy na rękach. Koszulki chcę używać jako docieplenie w późnowiosenne i wczesnojesienne dni kiedy jest jeszcze za chłodno na samą koszulkę z krótkim rękawem. Ewentualnie w letnie poranki. Jako uzupełnienie będę miał jeszcze wiatrówkę. Bluzy z materiałów typu Roubaix, wszelkie strecze i tym podobne są zdecydowanie za grube. Co polecacie? Myślałem o Kellys Pro Race - mają zacny design, ale nie wiem jaka ich termika. Cena tak 150-170 zł max. Im taniej tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski86 Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Witam, osobiście polecę bluzy Vezuvio z BCM Nowatex http://sklep.bcmnowatex.com.pl/category/odziez-rowerowa-bluzy-dlugi-rekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.