Takpoprostu Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 Który Waszym zdaniem jest lepszym trackerem z logami co 1 sekundę i jest dokładniejszy ? Do wydania 300zł i nie wiem który wybrać.
ronina Napisano 21 Marca 2018 Napisano 21 Marca 2018 Dlaczego zależy ci tak bardzo na jednosekundowym interwale zapisu? Myślisz że to najlepsza metoda zapisu śladu ?
Takpoprostu Napisano 21 Marca 2018 Autor Napisano 21 Marca 2018 3 godziny temu, ronina napisał: Dlaczego zależy ci tak bardzo na jednosekundowym interwale zapisu? Myślisz że to najlepsza metoda zapisu śladu ? Ponieważ mój ślad będzie wyglądał tak jak w załączonym obrazku. Zależy mi głównie na przebytym dystansie i jak najczęstszym rejestrowaniem prędkości. Każdy powrót który widać na mapie to próba pobicia v-max. Dlatego tak ważna ta 1 sekunda. Na tym obrazku trasa która łącznie wyszła 153 km. Kadencja, kalorie, puls dla mnie nie są istotne.
Takpoprostu Napisano 22 Marca 2018 Autor Napisano 22 Marca 2018 Kupiłem używanego za 160zł Holux'a GPSport 260. Zobaczymy jak się sprawdzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.