Kaczorak Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Witam. Posiadam sztycę regulowaną RS Reverb 125 mm skoku z zewnętrznym prowadzeniem przewodu. Sztyca świeżo po serwisie (odpowietrzenie i przelanie) a w zeszłym roku dostała mosiężne tuleje żeby nie łapać luzów ale jak to Reveb niewielkie luzy robocze są ale to od nowości i się nie powiększają. Zero rys na anodzie, działa płynnie i sprawnie - jedyne mankamenty to porysowana manetka i ślady użykowania na zewnętrznej "puszcze". Chętnie zamienię ją na jakąś sensowną sztycę (np. KS LEV DX) z zewnętrznym prowadzeniem przewodu/linki ale pod średnicę 31,6. Skok mile widziany 150 ale 125 też do zaakceptowania Ewentualna dopłata oczywiście wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 30 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 25 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Dobra odnawiam temat. Może być taki sam reverb jak mój tylko ze na średnice 31,6. Ja mam 30.9 i chętnie się zamienie Najlepiej z kimś ze Śląska ja podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Kolego kup sobie redukcję sztycy z 30.9 na 31.6 i po sprawie Sam takiej używam i działa wszystko OK. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Mam już redukcje od dłuższego czasu. Zapomniałem o tym temacie dlatego nie dałem znać Temat można wyciepać do kosza Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi