Roman_71 Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Mam pytanie,jakie macie doświadczenie z holem rowerowym trail angel ,czy wycieczka jest bezpieczna i komfortowa dla dziecka i taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 18 Marca 2018 Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Jak dzieciak będzie przechylać się w jedną ze stron i nie będzie łapać równowagi bo jest leniwe to może być problem. Raz miałem klienta który chciał zareklamować hol z tego powodu. Ciężko było mu wytłumaczyć że syna trzeba reklamować. Używając holy trzeba pamiętać że nie skręcasz tak jak na samym rowerze, że taki zestaw ma swoją długość. Myślący tata i nie będzie problemu. Sam manewr zatrzymania też jest ważny, trzeba się wszystkiego nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOOKY22 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Mam pytanie odnośnie holu dla roweru trekingowego Wagant 3. Czy instalacja holu na rozmiarze 28 jest możliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpenton Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Ja mam trail gator przy unibike crossfire i daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Powinno się udac bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.