quaku Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 Witam. po uprzednim przeszukani forum i nie znalezieniu odpowiedzi na nurtującą mnie kwestię postanowiłem poruszyć nowy temat, który jak mam nadzieje zainteresuje jakaś część bajkerów. Otóż chodzi mi o to, czy są jakieś tańsze "zamienniki" zamiast oryginalnych bloków do pedałów SPD m520. Podreślę że koszt oryginalnych bloków to wydatek rzędu 47 zeta co w porównaniu z cena nowego kompletu (95 polskich złotych) stanowi kwotę niebagatelną. Proszę tylko o konkretne odpowiedzi ludzi kompetentnych, którzy zetknęli się już kiedyś w życiu z podobnym tematem. Pozdrawiam wszystkich Merida owners quaku
Ecia Napisano 26 Października 2006 Napisano 26 Października 2006 quaku: pamiętaj o ZASADACH PISANIA NOWYCH TEMATÓW Pozdrówko porządkowe
quaku Napisano 26 Października 2006 Autor Napisano 26 Października 2006 wiem wiem. pewnie chodzi o to że źle założyłem temat...MEA CULPA nie mniej jednak liczyłbym na zainteresowanie nim i konkretną odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.