gyrill Napisano 16 Marca 2018 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Siemka! Będę na jedno popołudnie w Toruniu. Mogę sobie zabrać któryś rower i pojeździć po pracy (16:00 -> zmrok) Jest jakaś pewna miejscówka gdzie można fajnie pokręcić przez 2-3h? Nie mam niestety czasu na zwiedzanie okolicy, chociaż to lubię najbardziej, dlatego szukam pewniaków Rozważam zabranie roweru MTB (techniczne ścieżki, XC, trail) lub gravelo-przełaja. Będę wdzięczny za propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remigiusz1978 Napisano 16 Marca 2018 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Na tak ograniczony czas polecę 2 trasy "krajoznawcze" 1. Z Torunia przez rezerwat przyrodu w Piwnicach poprzez lasy do zamku Bierzgłowskiego i powrót do Torunia przez Barbarkę. 2. Z Torunia wzdłuż Wisły w stronę Osieka (jest przyjemna ścieżka rowerowa, w sam raz na gravele a nawet szosa z szerszą gumą sobie poradzi - ja mam 32mm i śmigam). Można sobie pooglądać Wisłę wśród lasów. Jak będziesz potrzebował śladów lub mapy daj znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 28 Września 2018 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 W dniu 16.03.2018 o 13:56, Remigiusz1978 napisał: Na tak ograniczony czas polecę 2 trasy "krajoznawcze" 1. Z Torunia przez rezerwat przyrodu w Piwnicach poprzez lasy do zamku Bierzgłowskiego i powrót do Torunia przez Barbarkę. 2. Z Torunia wzdłuż Wisły w stronę Osieka (jest przyjemna ścieżka rowerowa, w sam raz na gravele a nawet szosa z szerszą gumą sobie poradzi - ja mam 32mm i śmigam). Można sobie pooglądać Wisłę wśród lasów. Jak będziesz potrzebował śladów lub mapy daj znać. Pozdrawiam Siema są w Toruniu singel traki fajne na XC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Panie kochany, są takie single XC że jest ogień z otworów ciała pobłąkaj się w okolicach tych współrzędnych: 53°01'06.2"N 18°40'10.3"E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Panie! Ten wątek wydaje się trochę nieaktualny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Temat jak najbardziej jest aktualny, można wspomóc Bikepark Skarpa: https://patronite.pl/skarpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Bede sprawdzal. Temat aktualny-nieaktualny. Od kilku miesiecy nie siedzialem na scigantach bo albom chory albo moja młodzież chora. Ale zorganizuje cos i zdam sprawozdanie. Zapisuje sobie w tematach do odhaczenia, dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.