Olszi Napisano 16 Marca 2018 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Jak w temacie. Liczę , ze rowerowa brać pomoże i wesprze symboliczną złotóweczką. Udostępnienia na fb też pomogą https://pomagam.pl/3u19tsw7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejka Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Miło że myślisz tak o partnerce :). Masz już upatrzony model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Jak widać poziom żenady internetowej żebraniny jest już bardzo wyśrubowany... Wielu cwaniaczków już z tego żyje... Ciekawe ile z tych przekazujących "złotóweczkę" tobie wsparło osoby naprawdę potrzebujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 ... myslalem, że ktoś poszkodowany w jakis sposob przez los zbiera kase... a tu jakis taka akcja typu LEN. Do ROBOTY bym sugerował sie zabrać jakiejś. że tez klawiatura zniosła wstukanie czegoś takiego ... MOdel bez tarcz, ja się wstrzymuje ! 2 godziny temu, grejka napisał: Miło że myślisz tak o partnerce Doooopa tam o partnerce! mysli jak tu zrobic aby sie nienarobić a plusa złapać. Ja nie wiem czy bym sie nie wsydzil dac roweru z tekstem "Uzbieralem na niego dla ciebie". Raczje wolałbym zarobić na niego.... i pwoiedzieć ZAROBIŁEM ! ale moze ja starej daty jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Hehe też nie ogarniam ... Za czasów szkoły średniej z własnej pracy jeździłem na wakacje, zrobiłem prawo jazdy, kupiłem motocykl ... Nieco się umęczyłem ale korona mi z głowy nie spadła. Ale za moich czasów nie było gimnazjum, w szkole częściowo uczyli życia a internet raczkował. Chyba dlatego nie wpadłem na pomysł żebrania :/. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Ja też, laska w szkole średniej, klasie maturalnej a chłopak szuka datków na rower, w głowie się nie mieści. praca po szkole, weekendy, masa możliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 45 minut temu, rzezniol napisał: Ale za moich czasów nie było gimnazjum, w szkole częściowo uczyli życia a internet raczkował. Tego typu stwierdzeniami obrażasz nie-żebraków po gimnazjum. Odbieram to personalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Bądź wyjątkiem potwierdzającym regule ... Mnie zwyczajnie zadziwiają pewne zachowania. Pocieszające jest to że zbiórka została "doceniona" i od połowy marca do dzisiejszego przedpołudnia jej stan wynosił "0" ... Aktualnie jest już niedostępna ... może wypowiedzi z tego tematu sprowokowały tą iskierkę i poszło to w stronę działania a nie wystawiania ręki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Zamykam ten "temat". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.