jacekM7 Napisano 14 Marca 2018 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Cześć, mam okazje zakupić rower z tytułu. Może ktoś wypowiedzieć się na jego temat? Paremtry i zdjęcie poglądowe w załącznikach. Koszt roweru 2000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Jak za tą cenę to wygląda przyzwoicie. Tylko jeśli możesz to sie przymierz. Mam Revox a Marathon Team w rozmiarze L, natomiast żona miała Revox a aluminiowego L i to dwie zupełnie różne ramy jak chodzi o geo. Moja jest o jakieś 2cm dłuższa i geo wyścigowe. Aluminiowa miała geo jak rower do bujania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekM7 Napisano 23 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Dzięki za odpowiedź, mam możliwość przymiarki. Zdaje sobie sprawę że rozmiar jest dość spory, ale na codzień ujezdzam Lazaro 21 cali, więc myślę że rozmiarowo powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Nie taki spory - ja mam 176cm i nogę 86cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi