Dziubek Napisano 14 Marca 2018 Napisano 14 Marca 2018 Mam ze 3 narzędzia PROX-a i nie mogę złego słowa powiedzieć. Na serwis domowy dają radę.
piter614 Napisano 14 Marca 2018 Napisano 14 Marca 2018 3 godziny temu, skom25 napisał: Przecinki i kropki ukradli? polonista 3 godziny temu, Dziubek napisał: Serio szorujesz napęd tymi szczotkami ? a dlaczego by nie przecież szczoteczka z mosiądzu jest miększa od stalowo łańcucha lub twardej zębatki
Gość Napisano 14 Marca 2018 Napisano 14 Marca 2018 48 minut temu, piter614 napisał: polonista Nie Polonista bo zdarza mi się gafę strzelić jak każdemu, ale Twoją wypowiedź nazwał bym niedbalstwem. 49 minut temu, piter614 napisał: a dlaczego by nie przecież szczoteczka z mosiądzu jest miększa od stalowo łańcucha lub twardej zębatki Może twardsza nie jest, ale rysuje powierzchnię. Przez to brud dużo łatwiej przywiera i koło się zamyka.
Dziubek Napisano 14 Marca 2018 Napisano 14 Marca 2018 Bród jak bród, ale przy nowym napędzie miałbym obawy aby to stosować. Preferuję chińskie cuda ze sztucznym włosiem. Od biedy szczotka do butelek, jakie kiedyś były modne, też daje radę
bl4ck Napisano 17 Marca 2018 Autor Napisano 17 Marca 2018 Sprzęt już wykorzystany, nie mogę złego słowa powiedzieć wszystko solidne.
bl4ck Napisano 27 Marca 2018 Autor Napisano 27 Marca 2018 Dokupiłem jeszcze obcinaczki do linek tej samej firmy konkretny sprzęt. Ps Skuwacz już kilka razy używałem spoko sprzęt. Ogólnie wszystko testowałem mogę polecić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.